Fa alguns dies, el Departament de Presidència es va dirigir a la directora de TV3, Mònica Terribas, oferint una entrevista amb el president Artur Mas en horari de màxima audiència per abordar temes d’actualitat com la crisi econòmica i les retallades. Però, segons informa El Singular Digital de fonts de la cadena pública, Terribas va posar pegues a fer l’entrevista.

L’argument utilitzat va ser que el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, podria haver demanat una altra entrevista com a cap de l’oposició, la qual hauria estat molt difícil de dur a terme per la proximitat de la campanya electoral, que s’inicia el proper divendres.

“Vaig parlar d’aquest tema amb la directora de TV3 i junts vam descartar fer l’entrevista i deixar-la per després de les eleccions, analitzant que legalment tenia dificultats per poder-se fer ara”, explica el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.

Per això, Presidència finalment va optar per oferir l’entrevista a 8tv, que va aprofitar el regal i la va emetre aquest dijous a la nit dins l’espai 8 al dia, de Josep Cuní.

A banda, el digital assegura que la direcció de la cadena pública s’hauria negat a emetre les imatges de l’entrevista perquè no volia accedir a fer-hi constar que eren cedides per 8tv. “Terribas nega als espectadors de TV3 aquesta informació”, s’hauria queixat abans de començar el programa amb Cuní un càrrec de Presidència, sempre segons El Singular Digital.