Pere Rusiñol, que va ser adjunt al director de Público des del novembre del 2008 fins que va tancar l’edició impresa, ha recorregut l’adjudicació de la capçalera a Display Connectors, empresa participada per antics accionistes de Mediapubli. Segons informa VozPópuli, Rusiñol exposa dues raons per anul·lar l’autorització judicial a la venda.

Per una banda, hi veu un “conflicte d’interessos” en el fet que els socis de Mediapubli formin part de Display Connectors, i que Toni Cases, el seu principal accionista, sigui al mateix temps creditor de l’antiga editora de Público.

Per l’altra, Rusiñol argumenta que pràcticament no es va fer publicitat sobre la subhasta de la capçalera, tant per part del gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com de l’administració concursal. “Sorprèn a aquesta part l’escassa publicitat, sobretot quan és la pròpia administració concursal la que sol·licita al jutge la venda de l’unitat de producció per ‘atendre als beneficis tant del concurs com de la pròpia concursada’”, assenyala el recurs de Rusiñol.