El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va autoritzar la setmana passada el nomenament de Josep Lluís Moreno Escrivà com a director de comunicació, publicitat i màrqueting d’À Punt Media, a proposta de la seva directora general, Empar Marco. El fitxatge de l’exdiputat del PSPV va rebre set vots a favor i un en contra, el de Vicente Cutanda, el conseller proposat pel PP.

Josep Moreno se suma als tres càrrecs directius d’À Punt Media nomenats al juliol: Remei Blasco, directora d’informatius; César Martí, director de continguts i programes, i José Manuel García Duarte, director d’explotació i enginyeria.

La CVMC destaca que Moreno té més de 20 anys de trajectòria com a consultor en comunicació pública i institucional, així com en l’aplicació d’estudis demoscòpics, sociològics i de mercat en el disseny i direcció d’estratègies de comunicació, tant en l’àmbit públic com privat. També compta amb experiència i formació en màrqueting públic, organització de gabinets de comunicació i premsa, i en la formació i capacitació de líders i directius en l’àmbit de la comunicació.

Josep Moreno va exercir com a cap del departament de comunicació i premsa de l’Ajuntament d’Alaquàs i després com a cap de gabinet del mateix consistori (2000-2008). També va ser soci fundador de la consultoria de comunicació i imatge Assessorament i Estudis d’Imatge.

Posteriorment va ser cap de gabinet del secretari general del PSPV, Jorge Alarte (2008-2011), i diputat a les Corts Valencianes (2011-2015), on va participar en la comissió de control de l’actuació de RTVV, de la qual va exercir de portaveu. Des d’aleshores treballava com a consultor autònom.