Aquest divendres, el Parc Audiovisual de Terrassa acull la quarta edició d’Infolocal, la trobada d’informatius de la xarxa d’emissores municipals de COMRàdio. En aquesta ocasió, la jornada ha programat tres ponències que giraran al voltant del paper de la informació electoral a les ràdios municipals.

Així, a partir de les 10.45 h, l’advocada i responsable de serveis jurídics de l’Agència de Comunicació Local (ACL), Marta Insúa, parlarà sobre La llei electoral; el director d’informatius de COMRàdio, Òscar Ramos, presentarà la ponència El contingut; mentre que el catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Botella, reflexionarà sobre L’ètica.

A més, l’Infolocal comptarà amb dues taules rodones. La primera, a les 12.30h, sota el nom de Diferents realitats, diferents propostes reunirà Carles Esteve, director de Ràdio Olèrdola; Núria Mora, directora de Ràdio Tortosa, Jordi Martí, cap d’informatius de Ràdio Ciutat de Badalona, i Ramon Teixiné, cap d’informatius del Consorci EMUN FM Ràdio.

La segona taula, a les 16 h, durà per nom Altres models de ràdio local en xarxa, i comptarà amb la participació de Núria de José, directora de continguts de COMRàdio; Manolo Chaparro, director d’Emisoras Municipales de Andalucía Radio Televisión (EMARTV); Hernique Sanfiz, director d’Emisoras Municipais Galegas (EMUGA); Emma Socies, directora d’Ona Mallorca, i Pilar Moreno, directora d’Aldaia Ràdio.