La 1 ha donat la sorpresa en les audiències de novembre a Catalunya baixant del seu habitual quart lloc de la classificació fins al sisè, superada per la resta de generalistes excepte 8tv. Amb tot, el resultat no es pot atribuir només a la davallada de la cadena de TVE, ja que repeteix el resultat de l’octubre, sinó al creixement de La Sexta i Cuatro.

Per la seva part, TV3 aconsegueix mantenir el lideratge per tercer mes consecutiu, però veu com la segona retalla la distància a la meitat.

En concret, al novembre, TV3 ha estat líder per tercer mes consecutiu amb una quota de pantalla del 12,8% (perdent 1,4 punts respecte el mes anterior), mentre que Antena 3 se situa segona amb un 11,9% de share (quatre dècimes més), de manera que la distància es retalla dels 1,8 punts de l’octubre (aleshores respecte Telecinco) a les nou dècimes actuals. Per la seva part, Telecinco es veu relegada al tercer lloc amb un 11,6% (cau vuit dècimes).

A continuació es col·loca La Sexta amb un 7,2% de quota (sis dècimes més), assolint per segon mes consecutiu el seu rècord històric, mentre que Cuatro li trepitja els talons amb un 7,1% (guanya nou dècimes). En sisè lloc, com hem dit, queda La 1, amb un 7% de share (el mateix resultat que a l’octubre), i tanca 8tv amb un 4,1%, tres dècimes menys que el 4,4% del mes anterior, el seu rècord històric.

A banda, a l’octubre, TV3 ha situat 19 programes entre els 40 més vistos, dels quals vuit entre els deu primers; va ser la cadena més vista 16 dels 30 dies (a l’octubre van ser 21 amb un dia més), i va liderar el rànquing de programes 25 dies (tres menys que el mes anterior), dels quals 19 gràcies als Telenotícies.   

Quant a la resta de canals de TVC, el 3/24 ha assolit el seu màxim històric amb un 1,9% de share (tres dècimes més que a l’octubre), superant l’1,8% de setembre de 2012. Per la seva part, el Super3/33 ha registrat un 1,5% de quota i l’Esport3 l’1,1%; tots dos baixen una dècima respectivament. 

Nou rècord de La Sexta a l’Estat

En el conjunt de l’Estat, Telecinco manté el lideratge per tercer mes consecutiu amb un 14,6% de quota de pantalla (perd sis dècimes), seguida d’Antena 3, amb un 13,6% (en baixa una), i La 1, amb el 10% (en guanya dècima). Per la seva part, La Sexta registra un 8,2% de share (dues dècimes més), batent per segon més seguit el seu rècord històric mensual. Per darrere, Cuatro va marcar un 7,5% (puja cinc dècimes).