Dimecres 7 de novembre, coincidint amb el seu 24è aniversari, La 2 noticias va endegar una nova etapa en la qual es conserva l’esperit d’informatiu alternatiu amb agenda pròpia. El programa s’havia deixat d’emetre des de finals d’agost per renovar-se, decisió criticada pel Consell d’Informatius de TVE.

Una de les novetats és que, després d’onze anys desterrat a la nit, l’espai s’emet de 20.30 a 21 h (de dilluns a dijous). A més, en la presentació s’estrena la periodista Paula Sainz-Pardo en substitució de Mara Torres, que a l’estiu va plegar després de 12 anys al capdavant.

La nova La2N es presenta com un informatiu transmèdia amb la voluntat d’introduir nous formats i continguts exclusius per a la xarxa. Tant és així que el programa compta amb dos editors: Eva de Vicente ho és dels continguts televisius i César Vallejo dels digitals. Aquest increment de la presència digital es vol aprofitar per fomentar la participació i la interacció dels espectadors/usuaris en la generació de continguts.