Els representants dels treballadors de Catalunya Ràdio han lamentat que “una vegada més” s’hagi “perdut l’oportunitat” de nomenar com a director de l’emissora una persona sense “cap lligam polític”. En aquest sentit, recorden que el nou director, Fèlix Riera, és membre de l’equip directiu d’Unió Democràtica, motiu pel qual assenyalen que la seva elecció “manté la tendència de prioritzar els interessos polítics abans que el perfil professional”.

A més, el comitè d’empresa troba “molt preocupant” que el nou director de l’emissora pública no tingui experiència radiofònica. “En un moment de retallades i de pèrdua de lideratge, considerem que és indispensable tenir coneixements del món radiofònic per prendre decisions sobre la gestió i els continguts”, assegura en un comunicat.

Els sindicats tampoc entenen que, en època d’austeritat, s’ampliï el nombre de directius amb el nomenament de Ramon Mateu com a director d’estratègia i marca de la CCMA. A més, denuncien que una informació generada a Catalunya Ràdio i que els interessa directament s’expliqui abans a altres mitjans.

Sobre la nova etapa que ara comença, el comitè d’empresa assegura que continuarà vetllant per defensar els interessos de la ràdio nacional de Catalunya, i espera que aquesta també sigui la “prioritat” de Riera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram