Amb motiu de la presentació del llibre Cronologia dels primers 15 anys de l’audiovisual a internet, de Cinto Niqui, director del programa L’altra ràdio, de Ràdio 4, aquest dimecres tindrà lloc el col·loqui Internet i la creació i distribució de continguts audiovisuals. L’acte es celebrarà, a les 19 h, al Wikilounge de la Universitat Oberta de Catalunya (Rambla de Catalunya, 6).

A banda de Niqui, el debat comptarà amb la participació de Ramon Font, president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC); Antoni Roig, director del programa de Comunicació Audiovisual de la UOC; i Xavi Ribes, vicedirector de Recerca, Economia i Relacions Institucional del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB.

Cronologia dels primers 15 anys de l’audiovisual a internet recull més de 300 títols d’obres audiovisuals (fins al 2010) que han destacat en la història d’internet i la telefonia mòbil. Al costat de les pel·lícules i els canals de televisió, conviuen tràilers, videoclips, animacions Flash, machinima, websèries i mobisèries, vídeos generats pels usuaris i videoblogs.