La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha obert el procés de licitació del contracte de subministrament dels sistemes i serveis necessaris per a la posada en explotació de la multicontinuïtat. És a dir, la renovació tecnològica de l’àrea tècnica d’emissions dels diferents canals del centre de producció de Burjassot.

El pressupost base de licitació és d’1.150.000 euros (sense IVA) i la data límit per presentar ofertes finalitza el 4 de maig. El termini d’execució del contracte és de 16 mesos, prorrogable per a un període de fins a 12 mesos.

Les bases contemplen que, durant la vigència del contracte, es pugui ampliar el nombre de canals de la multicontinuïtat fins a quatre configurables en estàndard/alta definició per un import màxim del 20% addicional sobre el preu d’adjudicació.

Els criteris d’adjudicació seran l’oferta econòmica, la reducció del termini de lliurament i la valoració de la solució tècnica, el nivell del servei i el projecte d’execució.

Represa del projecte

El projecte de renovació tecnològica per reunir tots els recursos tècnics dispersats en diferents dependències de Burjassot es va plantejar fa anys en dues fases, la primera de les quals es va iniciar a finals de 2011, però es va paralitzar per la manca de pressupost i el posterior tancament de RTVV.

Ara, la CVMC considera necessari reprendre el projecte a causa de l’obsolescència d’alguns recursos i també per tal de rendibilitzar les inversions ja realitzades.

Segons el plec tècnic, es tracta de dotar-se de l’equipament necessari per a l’emissió de dos programes configurables SD/HD en simulcast o amb programació independent, en tot o part del temps. La infraestructura ha de permetre l’ampliació fins a un mínim de quatre canals independents; és a dir, de dos addicionals.