Les dues categories de la vuitena edició del Premi Diputació de Tarragona de Televisions Locals han estat per a sengles programes de Televisió El Vendrell: Track El Vendrell, en la categoria de millor espai informatiu o de divulgació, i Salmaldon TV, en la modalitat de millor programa d’entreteniment, magazín o de ficció. Els dos premis estaven dotats amb 2.250 euros cadascun, quan en l’anterior edició eren 4.000.

A banda, la Diputació ha atorgat dos accèssits a Canal 21 Ebre. Un per a Primera columna, en la categoria informativa o de divulgació, i un altre per a Gambusins, en la d’entreteniment o ficció. Cadascun estava dotat amb 1.250 euros, 250 menys que en l’anterior edició.

Finalment, la Diputació de Tarragona també ha donat a conèixer la vuitena edició del Premi a la Creativitat Audiovisual, dotat amb 2.000 euros, que ha estat per a Chartreuse. Passat i present tarragoní, un reportatge de Tamara Navarrete, Àlex Crespo, Fèlix Grossman, Xavier J. Triguero, Beatriz Marcos i Andrea M. Torres.

En aquesta edició dels premis de televisions locals, que busquen incentivar i impulsar la tasca dels mitjans audiovisuals com ha difusors de l’activitat cultural i socioeconòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, s’han presentat un total de 12 treballs.