El Club Super3 manté la seva capacitat de convocatòria. Malgrat el risc de pluja per a tot el cap de setmana, la 16 edició de la Festa dels Súpers ha rebut la visita de 300.000 persones a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc: 125.000 dissabte i 175.000 diumenge.

L’editor del canal infantil de TV3, Gerard Hausmann, va valorar com un gran èxit la capacitat de mobilització del Super3, segons ell “més viva que mai”, i la magnífica resposta i fidelitat” dels súpers i les seves famílies. “Tot plegat confirma el Super3 com un motor de cohesió, integració i identificació de la societat catalana”, va assegurar Hausmann.

Amb el lema Em moc! Em moc! M’agrada l’esport!, la Festa dels Súpers va programar més de 150 activitats pensades per fomentar els valors de l’esport i els bons hàbits alimentaris. “El Super3 és un referent en la creació de continguts d’entreteniment de qualitat en català que transmeten valors positius i arriben a audiències massives”, va remarcar el seu editor.

Durant els dos dies, hi ha hagut 16.500 altes i renovacions al Club Super3, arribant a 1.244.500 socis, dels quals mig milió (de 0 a 14 anys) estan en actiu.