La fira internacional de tecnologia audiovisual ISE (Integrated Systems Europe) ha posposat la celebració de la seva segona edició a Barcelona a causa de l’alta incidència de la variant òmicron de la covid. Inicialment, l’esdeveniment s’havia de celebrar de l’1 al 4 de febrer al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, i ara s’ha reprogramat entre el 10 i el 13 de maig.

El director de l’ISE, Mike Blackman, afirma que l’ajornament del saló és “el millor camí”, tenint en compte la situació actual per la pandèmia i l’opinió dels principals participants. Segons ell, en tres mesos hi haurà temps per “recuperar la confiança en els viatges internacionals i les reunions presencials”.

“Després d’escoltar els nostres expositors, propietaris i parts interessades, hem acordat que el millor camí és posposar l’edició de la fira durant tres mesos”, ha explicat Mike Blackman, director de l’ISE. Segons ell, d’aquesta manera es dona temps a “reprendre la confiança en les reunions i els viatges internacionals”.

L’ISE es va celebrar per primer cop a Barcelona el juny de 2021 (inicialment també havia de ser al febrer) després de 16 edicions a Amsterdam. Les empreses organitzadores del certamen, AVIXA i CEDIA, van decidir canviar de ciutat en previsió a un creixement de la fira que Amsterdam no podia absorbir.

L’ISE va ser el primer saló que se celebrava a Fira de Barcelona des de desembre de 2019, i ho va fer en un format reduït adaptat a les restriccions per la pandèmia. Enguany, l’organització aspirava a fer una edició amb la màxima normalitat possible.