La cadena FOX ha confirmat que la temporada vinent emetrà l’adaptació de Polseres vermelles, la sèrie creada per Albert Espinosa, dirigida per Pau Freixas i coproduïda per TV3 i Filmax. La decisió ha arribat després de donar el vistiplau al capítol pilot rodat a principis d’any.

Amb el títol de Red band society, la sèrie serà adaptada per Margaret Nagle (Boardwalk Empire), que en serà la productora executiva, i dirigida per Alfonso Gómez-Rejón. La producció anirà a càrrec d’ABC Studios i Amblin TV, productora d’Steven Spielberg. Julio i Carlos Fernández, de Filmax, en seran coproductors executius.

La confirmació de l’adaptació per als Estats Units és la cirereta a l’expansió del fenomen Polseres vermelles. Enguany, l’adaptació italiana ha estat líder d’audiència en la seva franja horària. A més, la sèrie s’ha pogut veure en versió original doblada a Espanya (Antena 3, Neox i TNT), Argentina, Dinamarca, França, Suècia i Xile. El mes passat, un canal de pagament que emet a tot el món àrab i una distribuïdora russa també en van adquirir els drets d’emissió.