La Guàrdia Civil ha comunicat al director general de Comunicació del Govern, Jaume Clotet, que l’investiga per un possible delicte de sedició pel web del Pacte Nacional pel Referèndum. El periodista havia estat citat a declarar com a testimoni i ha sortit de la caserna com a investigat policial, tal com va passar el dia abans amb el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin. Amb tot, cal recordar que la policia no pot imputar-los, sinó que ho ha de fer el jutge.

De fet, les citacions que està fent aquests dies la Guàrdia Civil són en qualitat de testimonis per la investigació del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona que instrueix la demanda per les declaracions del jutge Santiago Vidal sobre el procés independentista.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, però, ho ha desmentit assegurant que són “diligències de policia judicial i no sol·licitades pel magistrat” del Jutjat d’Instrucció. El TSJC també ha aclarit que en aquest cas només consten com a imputats Santi Vidal, Carles Viver Pi-Sunyer i Josep Lluís Salvadó.