El diari econòmic La Información i Cinnamon News han segellat un acord estratègic per compartir continguts i desenvolupar projectes editorials conjunts, amb la finalitat de millorar i enriquir l’oferta informativa financera i empresarial dels respectius usuaris.

Així doncs, els quatre mitjans de contingut econòmic de Cinnamon News (Modaes, Palco23, PlantaDoce i EjePrime) han incorporat un aparador amb les seves notícies a la home del digital econòmic del Grupo Henneo, i en reciprocitat les quatre capçaleres ofereixen accés als continguts de La Información.

L’aliança entre ambdues parts el van segellar la directora general de mitjans d’Henneo, Laura Múgica, i el conseller delegat i cofundador de Cinnamon News, Christian De Angelis. L’acord es completa amb l’organització d’esdeveniments conjunts al llarg de l’any, el desenvolupament de productes especials i diverses opcions comercials.

“La sintonia i complementarietat entre el treball dels dos grups ha permès un desenvolupament ràpid de l’aliança entre les diferents publicacions, cosa que obre a més un ampli ventall d’opcions a mitjà i llarg termini per a la generació de continguts en parcel·les com l’esport femení o la oferta immobiliària especialitzada, així com la creació de nous formats de newsletters o pòdcasts”, assenyalen.