El Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acull aquest dissabte la 27a edició del Miniput. La Mostra de Televisió de Qualitat oferirà de 10 a 21.30 h una selecció de programes innovadors, arriscats i amb vocació servei públic que es van poder veure en la darrera edició de l’Input (Internationtal Public Television Screening Conference), a més d’un tast del més destacat de les cadenes locals i autonòmiques, així com d’aquells projectes audiovisuals que utilitzen internet com a mitjà de difusió.

Així doncs, durant la jornada es presentaran projectes d’arreu del món i es facilitaran debats i trobades entre professionals i estudiosos de l’audiovisual. Continuant amb el model iniciat el 2019, els estudiants de les universitats coorganitzadores seran alguns dels presentadors dels programes seleccionats que es projectaran Miniput, amb l’objectiu d’aportar una mirada fresca.

Enguany el Miniput mostrarà com es dona la volta a formats tradicionals com la telenovel·la per aportar nous missatges (Clorofilia), com se segueix posant l’educació sexual al centre (My Name Is Clitoris o Ultra Strips Down), com els mitjans es plantegen fins on poden arribar amb les noves tecnologies per parlar de la mort (Day of Reunion), com el periodisme d’investigació continua sent una part fonamental de les televisions públiques (721 Yuen Long Nightmare), o com es replanteja la ficció a les TV públiques obrint-les a temes o col·lectius poc representats (Bathroom Buddies o Robbie Hood).

El programa clourà amb la taula de debat El futur de la ficció a les televisions públiques, amb la participació de Laura Folguera, directora de producció de programes de TVE Catalunya; Oriol Sala-Patau, cap de ficció de TV3; Ernest Sorrentino, subdirector de continguts d’À Punt i responsable del departament de ficció; Joan Carles Martorell, director d’IB3 TV, i Fernando R. Ojea, director de continguts de TV de Galicia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram