El CCCB Lab ha programat cinc debats sota el lema de Ciutadania, internet i democràcia. Una nova esfera pública, sobre la revitalització de l’espai públic de la mà dels nous mitjans i les xarxes socials. La propera sessió, aquest dilluns, a les 19.30 h, és Crítica del Facebook i mitjans socials alternatius, a càrrec de Geert Lovink, director de l’Institute of Network Cultures d’Amsterdam, i compta amb la presentació de Karma Peirò, periodista especialitzada en internet.

Les següents sessions són Aquí hi ha alguna cosa a veure: contravisualitat, nous mitjans i el moviment Occupy, a càrrec de Nicholas Mirzoeff, professor de Mitjans, Cultura i Comunicació a la Universitat de Nova York (27 de novembre); Reflexions sobre la primavera àrab: què heu fet amb la #llibertat?, amb Samuel Aranda, fotoperiodista, i Leila Nachawati, activista en favor dels drets humans i professora de Comunicació de la Universitat Carlos III (30 de novembre), i Com controlar els nous intermediaris digitals?, amb Evgeny Morozov, periodista, expert en Internet i noves tecnologies (4 de desembre).

El cicle de debats es va inaugurar el dilluns 12 de novembre amb Malentesos al voltant d’internet i la democràcia, a càrrec de James Curran, catedràtic de Comunicació al Goldsmiths College, de la Universitat de Londres.

Totes les sessions es retransmeten en streaming al blog Net Democracy i es poden seguir a Twitter amb l’etiqueta #netdemocracy.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram