El Partit Popular català ha presentat un recurs davant la Junta Electoral Central perquè no es retransmeti per TV3 la manifestació de la Via Lliure de l’11 de setembre. El seu candidat, Xavier Garcia Albiol, ha argumentat que es tracta d’un acte “partidista” i “de campanya”, ja que està organitzada per una entitat, l’Assemblea Nacional Catalana, que “tothom sap que forma part d’una candidatura”, en referència a Junts pel Sí.

Així doncs, Albiol considera la manifestació de la Meridiana de Barcelona de la Diada no es pot retransmetre íntegrament com està previst s’ha de cobrir com un acte polític dins dels blocs electorals dels informatius de la televisió pública catalana.

A més, el candidat del PPC al Parlament ha qualificat de “tremendament preocupant, inadmissible i d’una gravetat importantíssima” que l’ANC “doni instruccions per escrit a TV3 de com ha de cobrir” l’acte.

Albiol feia referència a la informació publicada per El Confidencial, segons la qual l’ANC hauria fixat les condicions amb què la televisió pública ha de fer la transmissió. Per al popular, es tracta d’un “escàndol propi de la televisió oficial de Veneçuela”. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram