A partir del proper dilluns, Intereconomía TV emetrà de 8 a 11 h La mañana de Federico, el programa radiofònic de Jiménez Losantos a esRadio. La cadena vol que l’espai esdevingui “el gran referent matutí d’opinió i influència de la televisió espanyola”.

El polèmic periodista competirà amb La mañana d’Ernesto Sáenz de Buruaga, que s’emet de 6 a 12 h a la Cope, però que a les 8.30 h connecta amb 13tv, que n’ofereix la tertúlia.

L’acord assolit entre Jiménez Losantos i Intereconomía és per al que resta de temporada i dues més, i també contempla la seva incorporació com a tertulià d’El gato al agua, on hi participarà almenys dos cops al mes.

D’aquesta manera, esRadio amplia la seva difusió a tot l’Estat (no tenia prou llicències per cobrir-lo), mentre que Intereconomía, que travessa una situació complicada, omple de continguts una part important de la graella a un preu econòmic, pot restar-li audiència a la seva rival (13tv), i reforça un dels seus programes estrella (El gato al agua).

Cal recordar que el grup actualment es troba en preconcurs de creditors i amb un segon EROsobre la taula (el primer el va executar al juny) ara per a 140 treballadors.