La Marea ha posat en marxa el projecte #PorTodas, una investigació periodística per reconstruir les històries de les 55 dones assassinades a l’Estat el 2014 víctimes de la violència masclista. El mitjà cooperatiu publicarà reportatges per ajudar a exigir responsabilitats a les administracions i recollirà exemples positius per inspirar a diferents col·lectius a avançar en la lluita contra la violència masclista.

Per ajudar a finançar el projecte, La Marea ha posat en marxa una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de recaptar 70.702 euros.

#PorTodas és la secció principal del futur suplement de La Marea dedicat a informar sobre violències masclistes. A partir de l’any que ve, el mitjà publicarà les històries completes de les 55 dones assassinades el 2014, que inclouen informació sobre l’agressor (judici, condemna, presó), família (situació de fills i filles i altres parents), impacte en les poblacions, i el paper dels ajuntaments i les administracions.

A més de publicar les històries de les dones assassinades, el projecte contempla activitats formatives i divulgatives complementàries per convertir les històries publicades en material de sensibilització i conscienciació.