Aquest dimarts a la tarda, els representants de la permanent de la Mesa Sectorial dels Mitjans de Comunicació de Catalunya van mantenir una reunió de treball amb el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la qual van presentar-li el document Propostes d’actuació davant la crisi del sector de la comunicació, fet públic a finals de maig.

Durant la trobada, Mas va elogiar l’esperit de consens que desprèn el document i la voluntat reformista de les seves mesures, segons explica el Col·legi de Periodistes en un comunicat. Per la seva part, el degà Josep Maria Martí va assenyalar que la Mesa està oberta al diàleg i la discussió amb el Govern en totes aquelles iniciatives d’interès mutu, les quals són una part de la cinquantena de propostes que conté el document.

Durant la reunió va expressar-se la voluntat que el treball que s’ha iniciat amb la redacció de l’informe tingui una continuïtat que es materialitzarà els pròxims dies en l’aprovació, per part de la Mesa, de la creació d’una oficina de seguiment i d’un calendari de treball per fer efectives les propostes.

A la trobada també hi va participar el conseller de la Presidència, Francesc Homs, així com el secretari de Comunicació, Josep Martí, que també és membre de la permanent de la Mesa.