Properament, els 32 treballadors de Barça TV seran subrogats a Mediapro, productora que té els drets televisius del club i que a partir del 14 de novembre s’encarregarà de gestionar la cadena, però encara no en saben les condicions. Des de que es va donar a conèixer l’acord entre el FC Barcelona i la productora de Jaume Roures a mitjan d’octubre, ningú els ha explicat res.

Tot i que des de Mediapro es va assegurar al seu dia que es mantindrien les condicions laborals que tenen actualment, els treballadors no se’n refien, ja que els salaris a la productora són més baixos.

Per mostrar el seu malestar i preocupació, aquest dilluns la plantilla va realitzar una aturada de 10 minuts, a les 14.10 h, davant l’esplanada del Camp Nou, la qual va comptar amb el recolzament de tots els treballadors del club (en total, uns 300).

Sospites d’ERO encobert

Els empleats de Barça TV també realitzen tasques per a la pàgina web, la revista del club i les xarxes socials, entre d’altres, i per això sospiten que, més que la televisió, s’externalitza gairebé tot el departament de comunicació. De fet, els afectats temen que tot plegat es tracti d’un ERO encobert per aprimar la massa salarial del Barça sense haver de fer acomiadaments directes.

Aquest dimecres, els treballadors i el club tenen un acte de mediació a Inspecció de Treball, on esperen conèixer els plans de futur. Si la directiva del Barça continua sense aportar informació, ja han anunciat que emprendran accions legals.