Els treballadors de Catalunya Ràdio han aprovat per una gran majoria continuar negociant el conveni col·lectiu sobre la base de la darrera proposta presentada per la direcció de la CCMA, la qual contempla una rebaixa de sou i antiguitat, però inclou l’equiparació salarial amb TV3.

En la consulta, celebrada aquest dimarts, van participar el 87,87% d’una plantilla de 404 persones. 311 treballadors van votar a favor de continuar negociant (el 87,61%), tal com recolzava el comitè d’empresa; 27 ho va fer en contra (7,61%), i 15 en blanc (4,22%), a més de dos vots nuls (0,56%).

Aquest dijous i divendres seran els treballadors de TV3 els que votin si accepten la proposta de la direcció. En aquest cas, el comitè d’empresa rebutja la proposta de la Corporació. Així, en la votació, els treballadors hauran de marcar o no al següent enunciat: “Rebutjo la proposta de la direcció i mandato el comitè d’empresa perquè negociï per obtenir un preacord satisfactori per als treballadors, que s’haurà de portar a referèndum”.