El Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona acull aquest dissabte, de 12 a 14 h, una celebració reivindicativa del 30è aniversari de Catalunya Ràdio, organitzada i finançada pels propis treballadors de l’emissora, agrupats sota la plataforma Tots Som Catalunya Ràdio.

La plantilla considera que la festa, programada amb anterioritat a les retallades anunciades aquest dimecres, ha adquirit encara més sentit després de l’ERO plantejat pel consell de govern de la CCMA. Durant l’acte es llegirà un manifest en defensa del model de ràdio pública.

La celebració constarà d’un recorregut audiovisual pels 30 anys de Catalunya Ràdio i comptarà amb les veus de Marta Romagosa, Xavier Graset, Tatiana Sisquella, Xavier Solà, Joan Barril, Rita Marzoa, Àlex Gorina, Martí Farrero i Albert Puig, entre altres. També hi participaran col·laboradors habituals com Màrius Serra i Arcadi Oliveres, i extreballadors com Jordi Basté, Lluís Canut, Pere Mas, Sílvia Tarragona o Pep Morell.

A banda hi haurà les actuacions musicals d’Albert Guinovart, Andreu Rifé i Quart Primera; representacions al carrer i un espai per als infants.