La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, va rebre aquest dilluns a la tarda una representació de la Plataforma en defensa dels mitjans de comunicació social a Catalunya, impulsors del manifest que demana al Govern la constitució d’una mesa sectorial de diàleg per afrontar la crisi.

Durant la trobada, la plataforma va mostrar la seva preocupació per la “greu” situació que travessen els mitjans (tant públics com privats), el conjunt del seu teixit industrial i, especialment, els professionals que hi treballen.

A banda, es va informar De Gispert de les gestions que s’estan realitzant perquè es constitueixi la mesa de diàleg integrada per l’Administració i associacions empresarials, professionals i sindicals, entre d’altres.

A més, van plantejar la possibilitat de comparèixer davant algun òrgan parlamentari per informar-ne els diputats. La presidenta del Parlament es va comprometre a fer les gestions oportunes per facilitar que aquesta reunió es pugui fer.

Per part de la plataforma van assistir el secretari del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Enric Frigola; el degà del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, Daniel Condeminas; el president del Sindicat de Periodistes de Catalunya, Ramon Espuny, i el secretari general d’UPIFC-Sindicat de la Imatge, Pere Monés.