El diari La Razón ha aprofitat un canvi de seu (es trasllada a la de Planeta) per renovar part de la seva estructura de cara a iniciar una nova etapa destinada a “reforçar l’estratègia digital” tot mantenint “el desenvolupament i consolidació” de l’edició en paper”.

Així, el consell d’administració ha incorporat dos nous consellers. Un és Francisco Hiraldo del Castillo, fins ara cap de l’assessoria jurídica del diari, que n’assumeix la presidència en substitució de Santiago Barreno.

L’altre és Andrés Navarro Toledo, nou conseller delegat del mitjà, de manera que el fins ara subdirector general de La Razón passa a ser el primer executiu de l’empresa. Aquesta responsabilitat estava vacant des de feia dos anys i mig, quan es va prescindir d’Edmundo Rodríguez Sobrino, imputat en l’operació Lezo de desviament de fons de l’empresa pública d’aigües Canal d’Isabel II de Madrid.

Amb el canvi de seu (el primer des del naixement del mitjà el 1998) també s’ha aprofitat per integrar plenament la redacció. A més, el director de La Razón, Francisco Marhuenda ha realitzat diversos nomenaments: Pilar Gómez Villaverde, nova subdirectora d’informació; Rocío Colomer Flores, cap de l’àrea d’internacional; Esther Sanz Sieteiglesias, cap de la secció d’internacional; Mariano Ruiz Díez, redactor en cap de l’àrea d’esports; José Manuel Martín Navarro, cap de la secció d’esports; Erik Montalbán Pérez, cap de la secció d’economia, i Pablo Gómez Hernández, cap de la secció de Madrid.