El número d’octubre de Capçalera dedica un dossier especial als diferents aspectes que darrerament han causat indignació entre la professió periodística. Recreant el títol i la portada del llibre Indigneu-vos!, d’Stéphan Hessel, la revista repassa els diferents temes contra els que s’ha pronunciat el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) en els darrers anys, com ara els blocs electorals, el senyal televisiu realitzat pels partits polítics, les rodes de premsa sense preguntes i la creixent precarietat laboral.

En el dossier s’explica en què consisteix cadascun d’aquests aspectes, el seu origen i es compara amb la situació que es viu en d’altres països. Tot plegat s’acompanya de la opinió d’experts i de dades, i es complementa amb els documents i iniciatives que el Col·legi ha portat a terme en els darrers temps a l’hora d’abordar aquestes problemàtiques.

El número 153 de Capçalera també inclou una entrevista amb Josep Martí, secretari de Comunicació del Govern, així com reportatges sobre el propi CPC (en motiu del seu 25è aniversari), el paper de la televisió en la conformació dels valors de la societat, les possibilitats que suposa l’iPad per la premsa escrita, i recorda els 20 anys de la mort de Montserrat Roig, entre d’altres.