El nou número de la revista Comunicació 21 inclou una extensa entrevista a la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà. Després de vuit mesos en el càrrec, Romà repassa la situació en què es troba la CCMA i els reptes de futur a què s’enfronta l’ens.

La publicació també ofereix un ampli reportatge sobre La Xarxa+, la nova plataforma OTT de la Xarxa Audiovisual Local per a les televisions i les ràdios de proximitat.

La revista inclou articles d’opinió de Francesc-Marc Álvaro (en la seva primera col·laboració amb Comunicació 21), Sílvia Cóppulo, Joan Maria Corbella, Gonçal Mazcuñán, Núria Coll-Bonfill (que també s’estrena), Arnau Nadeu, Estanis Alcover, i l’editor del Grup Comunicació 21, David Centol.

El nou número també repassa el debat sobre com combatre les fake news organitzat per Comunicació 21 a l’Espai Línia, els Premis Impacte 2022 del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, i els 25 anys de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, entre d’altres.