Aquest divendres es donaran a conèixer els guanyadors de la primera edició dels Premis Emmy Kids en una cerimònia celebrada a Nova York. Entre els finalistes destaca Lara, què fem?, estrenada al canal Super 3 a principis del 2012, que competeix en la categoria d’animació infantil juntament amb la producció britànica The Amazing World of Gumball, la japonesa Digimon Xros Wars – The Young Hunters Who Leapt Through Time, i la francesa The Jungle Bunch.

En total, els Emmy Kids consten de sis categories, i de les 24 nominacions d’aquesta primera edició l’única candidata provinent de l’Estat és Lara, què fem?, una producció de l’empresa barcelonina Tomavistas, en coproducció amb Televisió de Catalunya, Redkite Animation (Escòcia) i Submarine (Holanda). La sèrie ja ha estat venuda a Canal+ França i la NRK de Noruega.

Lara, què fem?, que consta de 26 episodis d’11 minuts, mostra un grup de joves de 12 i 13 anys que estudien en una acadèmia d’idiomes i viuen amb famílies d’intercanvi. Junts comparteixen els conflictes propis de la pubertat: la sexualitat, que comença a manifestar-se de maneres molt diverses, i també el món de les relacions afectives i els primers enamoraments.

Els continguts educatius han estat supervisats pel departament educatiu de la BBC i l’Hospital de Sant Joan de Déu.