L’associació Stic.cat ha escollit la capital de l’Alt Urgell com a escenari de l’entrega de la quarta edició dels Premis Blocs Catalunya, que tindrà lloc l’1 d’octubre. El termini per presentar les candidatures d’aquesta edició, al web d’Stic.cat, s’inicia el 27 d’abril i finalitza el 15 de juny. I del 17 de juny al 9 de setembre tindrà lloc la votació popular que culminarà en la gala de lliurament dels guardons.

Una novetat d’aquesta edició és que es distingirà entre blogs professionals i corporatius, després que l’any passat va haver-hi certa polèmica quan es van premiar els blogs Espai Internet i el d’Antoni Bassas, tots dos sota el paraigües de la CCMA.

Així, els tres grans grups dels premis seran els blogs temàtics, els corporatius i els professionals. A més, hi haurà el premi Stic, que premia la millor activitat a les xarxes socials. Una altra novetat és el premi del jurat, que distingirà el millor blog d’entre tots els finalistes.

Dins dels blogs temàtics es premiaran les següents modalitats: cultura i tendències; literatura; periodistes i mitjans; educació; esports; cuina, gastronomia i enologia; universitats, recerca i ciència; TIC; política, economia i societat; història, tradicions i patrimoni; turisme i viatges; miscel·lània i personals i corporatius.