El segon canal de La Sexta segueix buscant la fórmula amb la que reproduir l’èxit de la 3 amb el cinema. Després de diverses anades i vingudes, ara ho intentarà especialitzant-se en un canal només de documentals, segons informa VerTele. Tot i que no s’han donat detalls sobre els continguts, s’entén que la cadena emetrà tot tipus de formats de no ficció.

Quan va començar les emissions, La Sexta 2 va nodrir la seva graella de docurealities (i repeticions dels programes estrella); després va dedicar el canal als fulletons, però a les tres setmanes va recular apostant per una fórmula mixta. En cap dels casos ha donat els resultats esperats, i és per això que ara tornarà a canviar.

Des de que es va confirmar l’absorció de La Sexta per part d’Antena 3, va quedar clar que s’havien de redefinir altre cop els continguts de la segona cadena. Tot i que també es van plantejar la possibilitat de posar en marxa un canal infantil, finalment s’ha optat pels documentals, seguint la línia de la recent Discovery Max (que emet a la freqüència de Veo TV), que en el seu segon mes de vida ja ha arribat a l’1,2% de quota de pantalla.