La Sexta ha finalitzat el disseny de tots els seus canals. Després de posar en marxa La Sexta 2 el passat 1 d’octubre, el proper dilluns 1 de novembre s’iniciaran les emissions de La Sexta 3 i La Sexta HD, a més del redisseny de la programació de la 2.

La programació queda reflectida en la seva promoció: “Per als que volen realitat, La Sexta 2, per als que prefereixen ficció, La Sexta 3, per als qui ho volen tot, La Sexta HD”.

“Amb el dissenya de tots els canals iniciem la segona fase de la història de la cadena per oferir als telespectadors una amplia oferta de televisió que abasti més públics, però sempre amb les mateixes senyes d’identitat que han fet marca de La Sexta: entretinguda, innovadora i compromesa”, assegura en un comunicat el conseller delegat de la cadena, José Miguel Contreras.

Així doncs, La Sexta 2 estarà dedicada a la realitat amb informatius, entreteniment, reportatges i documentals; La Sexta 3 emetrà cinema, sèries i telenovel·les, i La Sexta HD oferirà la programació de la cadena mare en alta definició.