La Societat General d’Autors i Editors ha posat en marxa Cultura Revista SGAE, una publicació en format digital de periodicitat trimestral sobre tendències musicals, audiovisuals i escèniques.

Cultura Revista SGAE és una producció del departament d’activitats complementàries de l’entitat de gestió, i el seu director és el periodista cultural gallec Tito Lesende.

El president de la SGAE, Antonio Onetti, afirma que la nova revista “serà un aparador de talents presents i futurs. Representem el tresor artístic de diverses generacions i soc conscient de la importància de la part més consolidada del nostre catàleg, però també crec en un futur valuós”.

Onetti afegeix que “la SGAE viu un procés d’evolució”, i que amb el llançament de la publicació “posa la mirada en el foc que crema avui dia, en els autors i les autores en vies de desenvolupament i en les veus artístiques en irrupció. Deixem enrere qualsevol plantejament conservador o convencional per cosir les nostres inquietuds a la realitat vigent del nostre ecosistema cultural”.