S’estan erosionant o desatenent les característiques del periodisme de qualitat per les rutines i els models que es fan servir en l’entorn digital? Hi ha un excés d’emocionalitat, una manca de contrast en les informacions, un excessiu ús de fórmules virals? Hi trobem una desproporcionada acumulació de temes banals i una sospitosa confusió entre publicitat i informació?

Aquestes i altres qüestions es plantejaran aquest dijous, a les 12 h, a la Sala de Graus Facultat de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona en una taula rodona que abordarà els estàndards de qualitat en la professió arran de la irrupció dels mitjans digitals.

El debat comptarà amb la presència del director de Time Out Barcelona Andreu Gomila; l’editor en cap de PlayGround, Antonio J. Rodríguez; el periodista i fundador de Bauab, Kim Amor, i el coordinador de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació, Vicent Canet.

El col·lectiu SomAtents s’encarregarà d’alimentar el debat en paral·lel a les xarxes socials a través de les etiquetes #periodismedequalitat i #somdebat.