La Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya impulsa Esport+, una plataforma audiovisual dedicada a l’esport de base i amateur. A l’agost es van iniciar les emissions en proves de diferents disciplines esportives a través del seu canal de YouTube.

A finals de mes les emissions en proves es traslladaran a esportplus.tv, on es podran seguir gratuïtament fins al desembre. Posteriorment caldrà estar subscrit a la nova plataforma: el preu és de 59 euros per temporada (amb accés a tots els partits emesos de tots els esports amb un nombre il·limitat de visionats), i de 29 euros per a les persones federades. A banda, també es podrà comprar un partit concret per 6 euros.

Càmeres d’IA

Les retransmissions es realitzen principalment mitjançant càmeres d’intel·ligència artificial instal·lades als equipaments esportius que segueixen de forma autònoma i automàtica les diferents competicions. La Fundació UFEC aspira a instal·lar càmeres d’IA en 1.300 equipaments esportius catalans.

El projecte compta amb el suport de diverses federacions esportives, clubs i ajuntaments. Els objectius essencials són promoure, promocionar i projectar l’esport català.