La Unió de Periodistes Valencians ha mostrat la seva “preocupació” pel futur d’À Punt Mèdia, que inicia la temporada d’estiu “amb un panorama d’incertesa per davant”. Malgrat mostrar satisfacció per la seva posada en marxa i la recuperació dels mitjans públics del País Valencià, la UPV alerta de les retallades de pressupostos i programes que han derivat en la cancel·lació d’espais.

L’entitat qüestiona “la gestió i planificació” de la direcció d’À Punt i remarca que les retallades no només afecten a les produccions externes, ja que també s’ha suprimit l’informatiu matinal “molt abans del començament de la temporada d’estiu” .

Amb tot, la Unió de Periodistes també reclama al Govern valencià i als representants polítics “una clara aposta per la radiotelevisió pública, un suport explícit per a un mitjà de comunicació que hui pot dir-se plural perquè dona cabuda a totes les veus, i que necessàriament hauria de ser referent i motor del sector audiovisual, periodístic i cultural valencià, amb un model viable a curt i llarg termini”.