El rector Rafael Rodríguez-Ponga i el degà Joan Maria Morros (foto: Francesc Farré).

La Universitat Abat Oliba CEU i el Col·legi de Periodistes de Catalunya han signat un conveni que posa les bases per a la col·laboració entre ambdues institucions.

La cooperació es podrà concretar en el desenvolupament de projectes, programes i activitats d’investigació i formació. Aquestes accions estaran dirigides a connectar amb l’activitat del grau en Periodisme i de la formació de postgrau que la UAO imparteix en l’àrea de Comunicació. També s’obre la porta a convergències en el camp de la investigació.

La signatura del conveni també explicita el compromís de reivindicar els principis del Codi de Deontològic en la formació dels futurs professionals. En aquest sentit, la Universitat també mostra la seva disposició a difondre la tasca que exerceixen institucions com el Consell de la Informació de Catalunya o el mateix Col·legi en favor del dret a la informació i del treball dels periodistes.

L’acord el van formalitzar dimecres el degà del Col·legi de Periodistes de Barcelona, Joan Maria Morros, i el rector de la Universitat Abat Oliba CEU Rafael Rodríguez-Ponga.