La Universitat Oberta de Catalunya i l’Agència Efe han obert la convocatòria de la tercera edició dels Premis Internacionals de Periodisme Mòbil (MoJo), els quals tenen com a objectiu promoure l’excel·lència en aquest camp i estimular-ne la pràctica entre professionals i estudiants.

Els guardons consten de tres categories. El premi a la millor obra periodística realitzada amb dispositiu mòbil per un professional de la informació (dotat amb 1.000 euros i 500 euros en bitllets d’avió); el premi a la millor obra d’un estudiant de titulacions vinculades al periodisme i la comunicació (també dotat amb 1.000 euros i 500 euros en bitllets d’avió), i el Premi Vueling al periodisme mòbil de viatges (dotat amb 1.500 euros en bitllets d’avió).

Les bases indiquen que els treballs poden estar en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat, i s’han d’haver difós entre l’1 d’octubre de 2021 i l’1 d’octubre de 2022. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 9 de setembre. El lliurament dels premis tindran lloc el 10 de novembre.