Oriol Amat, rector de la UPF, i Antoni Gutiérrez-Rubí, director d’Ideograma.

La Universitat Pompeu Fabra i la consultora Ideograma han renovat la Càtedra de Comunicació Política i Democràcia, creada el setembre de 2018, i vinculada al Grup de Recerca en Política, Mitjans i Democràcia de la Unitat de Coordinació Acadèmica de Comunicació de la UPF. El seu objectiu és fomentar la docència, la investigació i la difusió de coneixements en l’àmbit de la comunicació pública, incloent la comunicació política i la institucional.

“Signar una càtedra és una de les notícies agradables de l’any. La universitat té la missió d’impactar positivament en la societat i tenim molt camp per córrer. L’exemple d’avui, renovant una càtedra amb molta producció de transferència de coneixement, ens ajuda a millorar en aquesta missió”, assenyalava el rector de la UPF, Oriol Amat, en l’acte de signatura de renovació del conveni de col·laboració, celebrat el passat divendres.

“A Ideograma estem convençuts de la necessitat de millorar la relació entre el món professional i l’acadèmic. I aquesta càtedra és un pas més en la tasca que realitzem en aquest sentit”, apuntava Antoni Gutiérrez-Rubí, director i fundador d’Ideograma. “Un dels nous reptes que es plantegen és la internacionalització de la càtedra, tant en l’àmbit de la recerca com en el de la transferència de coneixement”, afegia.