L’edició digital de La Vanguardia integra des d’aquesta setmana un canal dedicat a la salut de caràcter divulgatiu, fruit de l’acord de col·laboració amb l’Hospital Clínic Universitari de Barcelona i el seu projecte PortalClínic amb la Fundació BBVA.

El nou canal compta amb la participació de l’Hospital Clínic en el procés d’elaboració dels continguts. Els articles es basen en els textos sobre malalties, proves i temes de salut presents al PortalClínic, elaborats amb la col·laboració de metges i investigadors del centre. A més, es posa a disposició del canal tot l’arxiu d’estudis, investigacions i articles fets els darrers anys.

L’objectiu de la col·laboració és que els lectors de La Vanguardia tinguin accés a articles elaborats amb rigor científic, però de caràcter pedagògic perquè siguin de fàcil comprensió.

La voluntat del nou canal és aportar informació genèrica sense l’obligació que estigui lligada a la immediatesa del dia a dia, tot i que per escollir els continguts també es tindrà en compte l’actualitat i es prioritzaran els temes que més estiguin captant l’interès general de la ciutadania.