El diari del grup Godó ha posat en marxa Anuncios express, una plataforma d’autogestió de publicitat online que poden realitzar els mateixos clients, dirigida especialment a petits comerços, autònoms i particulars. Segons La Vanguardia, la nova eina pot ser “especialment útil” per als anunciants locals que vulguin inserir publicitat a les edicions digitals locals de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, València, Madrid i Sevilla.

Amb la nova plataforma, els usuaris poden inserir el seu propi anunci a lavanguardia.com en cinc passos, gestionant el seu disseny, el pla de publicació, així com els dies, els horaris i les seccions del web on volen que aparegui. La plataforma també permet als anunciants monitoritzar la seva campanya, analitzar els resultats obtinguts i modificar qualsevol dels paràmetres de l’anunci.

Els preus per anunciar-se són a partir de 50 euros amb dret a 25.000 impressions dels anuncis (el nombre de cops que la publicitat apareix a la pantalla dels usuaris). També hi ha paquets de 100 euros per a 60.000 impressions, i de 500 euros per 500.000 impressions.