La Policia espanyola acusa la vident televisiva Pepita Vilallonga i quatre col·laboradors de la seva tenda esotèrica de Barcelona d’estafar 300.000 euros a una dona de 77 anys amb problemes psicològics. Els cinc van ser detinguts la setmana passada i van quedar en llibertat després de declarar davant d’agents de la Unitat de Delictes Econòmics, a l’espera de la citació del jutge que investiga els fets. Vilallonga emet un programa de tarot totes les nits a 8tv

Segons han explicat fonts properes del cas a Efe, la víctima va anar el març de 2016 a l’establiment de Vilallonga, de qui tenia coneixement pel seu programa televisiu, en busca d’ajuda per solucionar uns problemes personals que l’angoixaven. Els cinc estan acusats de practicar amb la dona diversos rituals, alguns inexistents, i controlar-la psicològicament perquè no abandonés amb les sessions.

Durant els dos mesos en què va visitar la tenda de Vilallonga, al carrer Mallorca, la dona va abonar en concepte d’honoraris 299.800 euros, gairebé tots els seus estalvis. Quan va deixar d’anar a la botiga per la manca de resultats, els acusats haurien trucat en diverses ocasions perquè seguís amb les sessions. No ho va fer i va denunciar la suposada estafa a la policia.