El llançament del nou diari d’esquerres La Voz de la Calle estava previst per aquest divendres 1 d’abril, però finalment s’haurà de retardar uns quinze dies a causa de la instal·lació de la xarxa informàtica del diari. Per aquest motiu també s’ha posposat l’acte de presentació del diari, que estava previst també pel mateix dia.

El nou diari de difusió estatal, impulsat per l’advocat i empresari Teodulfo Lagunero, ja va posar en marxa la setmana passada l’edició digital amb continguts informatius actualitzats diàriament per la redacció del diari, formada per una cinquantena de periodistes.

La Voz de la Calle té una direcció formada per periodistes “de sòlida formació i llarga experiència” i una redacció integrada per “joves professionals de la informació”, segons afirma el propi diari en un comunicat.

El director és el periodista Lorenzo Contreras, i com a subdirectors hi ha Rodrigo Vázquez de Prada, periodista asturià que col·labora amb Le Monde Diplomatique, i Eugenio Viejo, treballador durant molt de temps de l’Agència Efe.

El diari, que pretén situar-se a l’esquerra de Público, tindrà una tirada inicial de 90.000 exemplars, i crearà paral·lelament un club de debats.