La Xarxa Audiovisual Local i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb l’objecte de fomentar i promoure la producció de continguts audiovisuals temàtics especialitzats i la seva distribució entre els mitjans adherits a ambdues entitats.

D’aquesta manera, la XAL i l’APPEC col·laboraran en la producció de continguts audiovisuals perquè les televisions locals es beneficiïn de l’especialització de les revistes en l’elaboració conjunta de programes, al mateix temps que les publicacions escrites de l’APPEC puguin aprofitar els continguts audiovisuals de cara a una explotació multiplataforma.

Fins ara, l’APPEC tenia un acord de característiques similars amb Comunicàlia, actualment en procés de liquidació, el qual va suposar la coproducció de programes com Generacions Sàpiens, Cupatges TV o Un tal jaç.

El conveni de col·laboració l’han signat Marc Melillas, director general de la XAL, i Lluís Gendrau, president de l’APPEC .