El Teatre Felip Pedrell de Tortosa acollirà aquest divendres una jornada itinerant de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal en el marc de la celebració del 40è aniversari. Durant la jornada, es lliurarà el Premi Valor Ebrenc 2021 al periodista Josep Lluís Villa Moreno, fundador d’una llarga llista de projectes de comunicació al territori, entre els quals el Setmanari l’Ebre i Imagina Ràdio.

Durant l’acte, presentat per la periodista Clara Tena, també s’entregaran una sèrie de reconeixements amb motiu del 20è aniversari del Setmanari l’Ebre, organitzador de la trobada.

En la jornada, el conferenciant convidat serà el periodista Josep Martí Blanch, que oferirà la ponència Construir amb la paraula: persones, territori i premsa de proximitat. L’acte comptarà amb la presència del president de l’ACPC, Francesc Fàbregas, i l’editor del Setmanari l’Ebre, Ximo Rambla.

Com els altres actes itinerants realitzats per l’entitat, la jornada s’estructurarà en dues parts: una primera trobada interna entre l’ACPC i els mitjans de la zona per reforçar llaços i establir activitats conjuntes d’actuació, i l’acte públic posterior amb el lliurament de reconeixements, la conferència i una actuació musical d’Èric Vinaixa.