El passat 1 de febrer, lamalla.cat va posar en marxa un sistema de butlletins locals, de subscripció gratuïta, que ofereixen informació personalitzada per municipis a través del correu electrònic. Els butlletins donen prioritat a la informació de proximitat, ja que el llistat de continguts als que enllaça està encapçalat per les notícies del municipi corresponent, la comarca i la regió de l’usuari.

A banda de les informacions publicades per lamalla.cat, el missatge que rep l’usuari també incorpora informació sindicada procedent d’altres serveis en línia locals: ajuntament, mitjans municipals, altres mitjans del territori, etc.

Nou dies després de la seva posada en marxa, el servei de butlletins compta amb més de 3.300 subscriptors, repartits en 246 municipis de totes les comarques de Catalunya. Per territoris, el 45,05% dels usuaris són de l’àrea de Barcelona (Barcelonès i Baix Llobregat); el 30,05%, pertanyen a les comarques de la segona corona de Barcelona; el 9,50%, a la Catalunya Central; el 4,88%, al Camp de Tarragona; el 4,87%, a les comarques de Girona; el 3,87%, a les de Lleida-Pirineus, i l’1,18% a les Terres de l’Ebre.