El Teatre-Auditori Sant Cugat acull aquest divendres al matí la 25a assemblea general ordinària de l’Associació de Mitjans i Comunicació. Enguany, es commemorarà que l’AMIC compleix 25 anys i s’ha convertit en l’entitat amb el col·lectiu més gran de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb 508 capçaleres associades, 186 en paper i 322 digitals.

Enguany, el president de l’AMIC, Ramon Grau, explicarà als assistents els nous objectius i els reptes que es planteja l’entitat, els quals estan enfocats en la innovació i en els nous formats de comunicació.

Com és habitual, durant l’assemblea es presentarà la memòria d’activitats de l’Associació, els comptes de 2021 i el pressupost de 2022. També s’exposaran els serveis i activitats que ofereix l’AMIC.

25è aniversari

Durant la jornada també es presentarà la revista 25 anys d’alta fidelitat. Estem preparats pel futur, publicada amb motiu de l’aniversari de l’AMIC, la qual ofereix una mirada de com es troba el sector actualment, així com els reptes de futur i les tendències, i les experiències dels editors i editores dels mitjans adherits a l’entitat.

Per commemorar el quart de segle, l’AMIC també va posar en marxa la campanya Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat a TV3, RAC1, Catalunya Ràdio i els més de 500 mitjans associats. L’anunci se centra en la fidelitat, la proximitat i el compromís amb el bon periodisme, que és “el que representen els mitjans de proximitat locals i comarcals per a la seva comunitat de lectors”, defensa l’entitat.