L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació organitza el 18 de novembre a València la primera Jornada de Mitjans d’Informació de Proximitat, que tindrà lloc a l’Hotel Senator. L’activitat també servirà per presentar la secció valenciana de l’AMIC, formada per més de 30 mitjans impresos i digitals, i els seus plans de futur.

El programa inclou dues ponències. La primera anirà a càrrec de la periodista i consultora Susana Lluna, que parlarà de la creació d’estratègies digitals per a empreses. La segona ponència serà de Rosalía Lloret, experta del món digital i directora de relacions institucionals i públiques de l’associació d’editors europeus OPA, que abordarà les noves oportunitats de negoci per als mitjans digitals de proximitat. La jornada, que comptarà amb la presència d’autoritats institucionals, clourà amb un dinar relacional i de debat obert.

L’AMIC Valencians es presenta com “una oportunitat per mostrar la força d’anar junts, les capacitats, utilitats i sinergies que es generen amb un treball en xarxa i compartit”, assenyala l’entitat.