L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació a l’abril va arribar als 356 mitjans associats, dels quals 147 són impresos i 209 digitals. De les 356 capçaleres associades, 198 estan auditades per OJD, incloses pràcticament la totalitat de les més importants, fet que potencia el rigor en les dades dels mitjans, segons remarca l’AMIC.

L’entitat destaca la recent incorporació d’un gran nombre de mitjans d’Andorra, i de mitjans de proximitat i temàtics, impresos i digitals, del País Valencià. Per la seva part, el creixement de mitjans associats segueix sent important a Catalunya, i se’n manté el nombre a les Illes Balears.

“En conjunt, aquestes incorporacions ens consoliden com la principal associació del nostre àmbit territorial, que basa la seva tasca diària en generar utilitats per als associats i estar molt enfocada a oferir serveis que permetin als editors tenir millors eines de treball per informar millor als seus lectors”, assenyala l’AMIC.

Dels 356 mitjans associats, 294 són de Catalunya, 34 de les Illes Balears, 16 del País Valencià, 8 d’Andorra, 2 de la Catalunya Nord i 2 d’altres territoris.