El reportatge Després de la tempesta d’IB3 TV ha guanyat la quarta edició del Premi de Periodisme APIB, concedit per l’Associació de Periodistes de les Illes Balears. El treball relata, fa balanç i analitza la torrentada de Sant Llorenç d’octubre de 2018; està dirigit per Jaume Perelló, i realitzat de manera conjunta pels professionals dels espais Zoom, Méteo, Temps, Natura i IB3 Notícies.

Enguany, com a novetat, l’APIB també ha atorgat tres accèssits. En la categoria de televisió el jurat ha distingit la minisèrie documental ETA a Mallorca, dirigida per Dani Cuesta i produïda Offline i IB3; en ràdio, el reportatge Sant Llorenç dos meses después, de Victoria Pellicer, d’Onda Cero; i en la modalitat de premsa, una sèrie de reportatges sobre el càncer de Marta Torres, de Diario de Ibiza.

El Premi de Periodisme APIB (dirigit a treballs de premsa, ràdio i televisió) està dotat amb 1.500 euros, i cadascun dels accèssits amb 250 euros. Enguany s’havien presentat un total de 55 treballs periodístics.

Els guardons es van lliurar dijous al vespre en un acte a l’Hotel GPRO Valparaíso de Palma.